1. Microsoft 365 en Excel

29 november 2021 Akismet. Ingeschakeld toen u Akismet op uw site installeerde en configureerde. Door Björn Meijer

Microsoft Excel is een computerprogramma dat sinds 1985 bestaat en maakt tegenwoordig onderdeel uit van Microsoft 365. Microsoft 365 voor persoonlijk gebruik is verkrijgbaar als abonnement gebruik komt in twee smaken:

  • Microsoft 365 Personal;
  • Microsoft 365 Family.

Microsoft 365 Personal is het goedkoopste abonnement en is geschikt voor één persoon. Het bestaat uit Word, Excel, PowerPoint, Outlook. Voor de pc zijn ook Publisher en Access inbegrepen. Naast deze apps kun je ook gratis gebruik maken van OneDrive met 1 TB cloudopslag en maandelijks 60 ‘gratis’ belminuten voor Skype.

Microsoft 365 Family is iets duurder. Het pakket bevat dezelfde apps als Microsoft 365 Personal en kan gedeeld worden met 6 personen (gebruikers). Iedere gebruiker heeft 1 TB aan cloudopslag. Iedere gebruiker heeft zijn eigen opslag waardoor je niet elkaars documenten kunt zien, bewerken en/of verwijderen. Tenzij je documenten met elkaar deelt.

Microsoft 365 is op al je apparaten te installeren en je kunt je op vijf apparaten tegelijkertijd aanmelden. Dit betekent dat je het zowel op je laptop, pc, tablet, telefoon en een ander apparaat kan installeren en gebruiken.